Най-добрият български представител в полутежка категория - Тервел Пулев, се изправя

...
Най-добрият български представител в полутежка категория - Тервел Пулев, се изправя
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете преди битката Тервел Пулев - Дешон Уебстър

Най-добрият български представител в полутежка категория - Тервел Пулев , се изправя пред най-важния си дуел на професионалния кръг. Българският боксьор ще срещне американския кандидат Дешон Уебстър в спор за Интерконтиненталната купа на Световната боксова асоциация (WBA), само че в действителност залогът е доста по-голям за Тервел. Победа освен ще го направи първенец, само че и ще усили фрапантно известността му в дивизията и ще му помогне да се приближи до заветната цел - претендентско място за една от купите в полутежка категория на професионалния бокс. 
Очаквано Пулев е любимец в идния конфликт, откакто досега не е имал противник, който да го затрудни съществено на кръга. Победата за него е наложителна, само че и 28-годишният американец ще даде всичко от себе си, с цел да спре похода на Тервел към топ 10 на най-хубавите в дивизията. 
Визитките на двамата боксьори
Тервел Пулев се показва фантастично досега, откакто загърби аматьорския бокс  и се реалокира при експертите. След 14 мача в категорията българинът има 14 победи, цели 12 от които са пристигнали след нокаут или механически нокаут. Най-добрата победа до момента пък беше против двукратния кандидат за купата на WBA Валери Брудов, който има на сметката си 30 нокаута. Той е и един от двамата, които по този начин и не бяха нокаутирани от Тервел. 
Останалата част от разбора върху най-важната среща в кариерата на Тервел Пулев вижте в SportLive.bg
Иначе всички, които се вълнуват от срещата, само че не могат да са в зала " Колодрума " или да гледат по малкия екран, могат да наблюдават НА ЖИВО Тервел Пулев - Дешон Уебстър в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР